Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
По време на постите не се произвеждат ензими, които разграждат месото, затова след като приключат постите е редно да има адаптивен период
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
Една идея за неустоимо вкусна вечеря
Бързо, лесно и много вкусно
Докато туршията ни излиза почти златна, прясната черноморска риба от години не е била толкова евтина и не е имало такова изобилие
С риба треска
Добре е да се похапват постни храни - питка, баница, плодове, зеленчуци
Месни заговезни е важен празник с подвижна дата, който се празнува винаги в неделя, осем седмици преди Великден
Всичко необходимо за вкусно ястие
Вижте как да я приготвите